Despre MC Liviu Fratila

 

MC Liviu Fratila este unul dintre cei mai experimentati prezentatori profesionisti de evenimente, activand de peste 13 ani in  domeniile media, events, clubbing in calitate de MC, entertainer, prezentator. Pornind in 2002 din Radio Contact, s-a perfectionat (teoretic si practic) in evenimente speciale,  prezentand de-a lungul timpului campanii pentru multe dintre cele mai tari branduri ori agentii de publicitate din Romania.

In portofoliu se regasesc Coca-Cola, MasterCard, Adidas, Antena 1, Kanal D, Heineken, Heinrig, Tuborg, Holsten, Alexandrion, Vodafone, Samsung, Intel, Flanco, Asus, Brother, Huawei, Danone, Floriol, Garnier, Nurofen, Ernst & Young, Banca Romaneasca, BRD, Generali, Bosch, Lufthansa, Opel, Chevrolet, Dacia-Renault, Comisia Europeana, Ordinul Asistentilor medicali, ARCUB/CREART, Baneasa Shopping City, Mega Mall, Carrefour, Cora, DM, Procter & Gamble, Pescariu Sport & Spa, Romexpo, Hard Rock Café etc.

Viziune:

Evenimentele speciale, ca si instrument de advertising, duc brand-ul in cea mai stransa legatura posibila cu publicul tinta, iar desfasurarea lor live, nelimitata de creatie si interactiune, potenteaza enorm acest demers de marketing, dar ii si responsabilizeaza peste masura pe cei implicati.

Astfel, rolul unui MC/Entertainer in cadrul unei activari creste, acesta trebuind neaparat sa posede, pe langa experienta, dictie, voce calda, umor debordant, inclinatii artistice SI un mix de marketing, branding, comunicare, advertising, psihologie a consumatorului. Doar in acest fel va fi capabil sa intre rapid in rolul sau si sa reprezinte cu adevarat valorile brand-ului, reusind sa transmita emotia momentului, sa empatizeze cu un anumit target, sa cucereasca si sa binedispuna, eventual sa stimuleze vanzarea unui produs si in final, sa faca din orice activare un eveniment memorabil.

Impartasesc constant aceasta viziune, iar colaborarile de pana acum mi-au demonstrat ca aceasta este linia pe care trebuie sa o mentin. Fiecare nou eveniment in care ma implic reprezinta o provocare, pe care o accept cu placere si o tratez cu responsabilitate.