MC PENTRU ULTRAPRO LA CERF 2006 SI 2007

 

MC PETRU ULTRAPRO LA CERF 2006 si 2007 – doi ani consecutiv am fost Entertainerul evenimentelor organizate la targul de tehnologie CERF, in standul Ultrapro Computers, cea mai mare firma de vazari IT&Tech la acea data.  Scenariul a fost urmatorul:

– 2006 – MC / ANIMATOR CERF, cu Prospero (mai 2006), Bucuresti – Animarea standului ULTRA PRO la CERF 2006, cel mai mare targ national de IT&C. Directiile principale au fost  introducerea reprezentantilor Microsoft, HP, Ultra Pro etc. pentru diverse lansari sau sustinerea de prezentari ale unor produse inovatoare, organizarea de tombole, concursuri si acordarea de premii printr-un dialog permanent cu vizitatorii, introducerea si comentarea demonstratiilor de arte martiale din stand, comentarea campionatului de Counter Strike si alte activitati specifice, in functie de brief-ul primit din partea clientului! Standul Ultra Pro din cadrul CERF 2006 a fost locul cel mai complex, animat si plin de viata din cadrul targului.

 

– 2007 – MC / ENTERTAINER CERF, cu Prospero (mai 2007), Bucuresti – Animarea pentru al doilea an consecutiv a unuia dintre cele mai mari si mai complexe standuri din cadrul CERF 2007 – Ultrapro. Conceptul a fost bazat pe cursele de formula 1, iar eu, pe langa concursurile ce trebuiau facute in stand, colaboram in fiecare zi cu personaje din showbiz pentru a intretine  atmosfera electrizanta  – Buzdugan si Morar, Gina Pistol, Cosmina Pasarin, Dan Helciug, Razvan si Dani, Escu si Sara etc.