MC EVENIMENTE COCA-COLA INTRE 2005-2010

 

MC EVENIMENTE COCA-COLA INTRE 2005-2010 – Coca-Cola este un brand vesel, colorat, plin de viata, care s-a pliat perfect pe personalitatea si stilul meu de MC/Entertainer. Astfel, timp de cinci ani, am reprezentat cu succes acest brand, in urmatoarele evenimente de amploare:

– MC AL PRIMULUI PATINOAR PE PLAJA DIN EUROPA DE EST, ICE LAND COCA-COLA, cu QB Promotion, Mamaia (iulie-sept.2005) – Pentru prima data in tara noastra, turistii aveau ocazia sa patineze in plina vara, pe plaja, cu patine normale pe gheata sintetica. Ice Land a atras mii de patinatori, care intrau pe baza capacelor de Coca-Cola, si care aveau ocazia sa participe la concursurile pe gheata si concertele pe plaja, prezentate si animate de mine. In serile de weekend distractia continua in cluburile de pe litoral, prezentand turneul “Coca-Cola Senzorial”, un recital in 10 locatii al formatiei Sensor.

 

– MC / ANIMATOR AL PRIMULUI PATINOAR INTR-UN MALL DIN EUROPA DE EST – COCA COLA ICELAND, cu QB Promotion, Bucuresti Plaza Romania (nov.-dec. 2005/2006) – Dupa experienta IceLand Mamaia, Coca-Cola a continuat seria premierelor cu implementarea primului patinoar intr-un mall. Eu am fost MC-ul permanent al acestuia, animand atmosfera, organizand concursuri specifice, atragand publicul pe raza patinoarului si prezentand numeroaselor concerte sustinute de catre o multitudine de trupe in voga la acea vreme: Blondy, Impact, Heaven, Sexy, Laguna, Emanuel, Cristina Rus, Miki etc. Datorita succesului acestui proiect, am continuat ca MC si in sezonul urmator, 2006.

 

– MC / ENTERTAINER LA INAUGURAREA PLAJEI COCA-COLA DIN NEPTUN SI LA DESCHIDEREA SEZONULUI 2 AL PATINOARULUI DIN MAMAIA, cu QB Promotion (iulie 2006), Mamaia/Neptun – Coca-Cola a inaugurat la inceput de sezon doua zone principale de activare pe litoral – patinoarul sintetic din Mamaia si cea mai animata plaja din sudul litoralului, in Neptun. Roulul MC-ului era unul central, intretinand atmosfera pe patinoar, pe plaja, organizand concursurile si nu in ultimul rand comunicand persuasiv mesajul brand-ului. Cu aceasta ocazie am prezentat si concertul inaugural, sustinut de DIRECTIA 5 si BLONDY.

 

– MC EVENIMENTE COKE LIVE, cu QB Promotion, Bucuresti (iunie 2007) – Cel mai mare festival de muzica realizat pana atunci in Romania, Coke Live, a avut o zona de distractii ce incudea un patinoar sintetic, mese de Fussball, un teren de Coke 360 si corturi cu acces la internet. Timp de trei zile, cat a tinut festivalul, am fost MC-ul responsabil cu animarea Coca Cola FunZone.

– MC EVENIMENTE SI CONCERTE COCA-COLA DE PE PATINOARUL ICEPARK UNIRII, cu QB Promotion, Bucuresti (februarie 2007) – Pentru ca brand-ul Coca-Cola se identidica si cu sporturile de iarna si mai ales de “gheata”, pe scena de langa patinoarul IcePark Unirii au fost chemate sa dezghete distractia trupe cunoscute (Activ, Vunk) iar in pauza concertelor am animat concursurile cu premii Coca-Cola.